Website laten maken Amersfoort

Website laten maken Amersfoort

website laten maken amersfoortOm nieuwe klanten aan te trekken is een mooi ontworpen website van groot belang. U kunt natuurlijk zelf proberen een website te maken. Toch is het vaak verstandiger om een website te laten maken. Onze webdesigners maken niet alleen een mooi plaatje maar zorgen er ook voor dat uw website zo is ingericht dat uw bezoekers gemakkelijk contact met u kunnen maken.

Een professioneel ontworpen website zorgt er ook voor dat uw website zo is ingericht dat u eventueel in combinatie met andere marketingacties een optimaal rendement kunt behalen.

Wij maken gebruik van het open source systeem WordPress om websites mee te bouwen. Dit systeem is gebruikersvriendelijk waardoor u ook zelf gemakkelijk pagina's kunt aanpassen, of andere wijzigingen kunt doorvoeren.

Responsive Webdesign

Al onze websites worden reponsive gemaakt. Dit betekent dat uw website op elk apparaat correct wordt weergegeven zoals op een smartphone, tablet en desktop. De website past zich aan aan het apparaat, dus steeds een ander ontwerp, maar met dezelfde boodschap voor uw klant.

Zoekmachine optimalisatie

Als u een website laat maken is 1 van doelen waarschijnlijk het werven van nieuwe klanten. Om via uw website nieuwe klanten te werven is natuurlijk van belang dat u goed wordt gevonden in de zoekmachines. Al onze websites worden zo ingericht dat zoekmachines ze goed kunnen indexeren.

Web applicaties

Functionaliteiten in uw website

Uw bezoekers een dienst of service aanbieden? Wij bouwen graag uw applicatie.

U kunt denken aan applicaties zoals:
  • Rekentools voor bijvoorbeeld financiele dienstverleners
  • Inzage mogelijkheden in klantkaarten van uw klanten
  • Offerte formulieren
  • Website tools specifiek voor uw branche
  • Vele andere mogelijkheden

Wilt u een website laten maken in Amersfoort en omgeving? Laat hier uw gegevens achter