Over ons

page2_img1

Wij ondersteunen ondernemers in het midden- en kleinbedrijf meer leads te genereren door te profiteren van de eindeloze mogelijkheden die het internet biedt.

Zoekmachine marketing met Google AdWords en zoekmachine optimalisatie spelen hierbij een grote rol, maar misschien nog wel belangrijker is de optimalisatie van het sales- en marketingproces zelf.

Onze medewerkers zijn ervaren online marketeers met een achtergrond in sales en communicatie. Daardoor zijn zij multidisciplinair inzetbaar op de meest uiteenlopende projecten. Als team hebben wij één ding met elkaar gemeen: online gekte. Dat maakt ons niet alleen specialisten binnen ons vakgebied, maar ook pioniers! Daarom bedienen we onze klanten met ook innovatieve en kostenbesparende producten zoals CRM Integratie en Live Chat Implementatie. Wij willen namelijk niet de grootste zijn, maar wel de beste!

Omdat wij niet de grootste willen zijn met de daarbij behorende overhead kosten werken wij samen met een groot netwerk van ZZP-ers, werkzaam in ict, marketing of sales. Hierdoor bieden wij een een complete dienstverlening, altijd tegen scherpe tarieven.

Wilt u ook méér en betere klanten aantrekken? Laat uw gegevens achter en wij nemen snel contact met u op. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met uw gegevens.

 

Waarom Prospects4u

1.
Focus op sales.

Onze focus ligt bij het werven van nieuwe klanten, geen ingewikkelde it of marketing termen, gewoon meer sales.

2.
One stop shop

Door ons uitgebreide netwerk van ZZP-ers in IT en Marketing heeft u nog maar 1 bedrijf nodig wat u ondersteunt in het salesproces.

3.
Voor iedereen

Wij werken voor bedrijven in alle branches, groot of klein, wij zorgen voor een passende strategie die past bij uw bedrijfssituatie.