Google AdWords Adverteren

Adverteren met Google Adwords

U wilt u bedrijf graag beter positioneren in de zoekmachine Google? Dat is mogelijk met Google Adwords.

Wat is Google Adwords

Google biedt adverteerders de mogelijkheid om te adverteren op de zoekmachine. U start een Adwords campagne, creeert advertenties en u bepaald het budget en het bedrag dat u per klik op uw Adwords advertentie wilt investeren. Als u een zoekterm intoetst krijgt u 2 type zoekresultaten terug. De natuurlijke (en gratis) zoekresultaten en op 2 plaatsen gesponsorde koppelingen, wat advertenties zijn. De rood omcirkelde plekken geven de plaatsen van de Adwords advertenties aan. Maximaal 3 plaatsen bovenaan de natuurlijke zoekresultaten en rechts van de natuurlijke zoekresultaten. Uw bedrijf kan daar ook staan.

Waarom Adwords gebruiken?

Als u merkt dat uw website bij voor u belangrijke zoekwoorden niet op pagina 1 van Google voorkomt, dan is Adwords iets voor u. U verplaatst uw bedrijf van een B of C locatie naar de A locatie met uw Adwords advertentie. Daarnaast is het grote voordeel dat u zelf bepaalt welk publiek op deze A locatie komt. Uw advertentie wordt slechts vertoond aan mensen die een door u gekozen zoekwoord of zoekwoorden intoetsen. Daarnaast is het vertonen van uw advertentie op deze A locatie ook nog een gratis. Pas als iemand daadwerkelijk op uw advertentie klikt, dan investeert u een klein bedrag. U kunt zelfs de locatie van uw A locatie aanpassen, werkt u landelijk, regionaal of wereldwijd? Alles is mogelijk!

Wat kan Prospects4u voor u betekenen in zoekmachine adverteren?

Als u nog geen gebruik maakt van Google Adwords zetten wij graag een Adwords advertentiecampagne voor u op. Mocht u zelf al een campagne zijn gestart maar wilt u meer rendement behalen, dan optimaliseren onze Adwords experts graag uw reclame campagne. In de praktijk blijkt dat het systeem van bieden op keywords en het goed opzetten van een Adwords campagne voor veel adverteerders teveel tijd kost. Gevolg is een laag redement uit het adverteren op Google. Prospectst4u heeft een team van Adwords experts die graag uw reclame campagne optimaal inrichten en blijven optimaliseren. Minimaal wekelijks wordt uw campagne geoptimaliseerd en bij grotere campagnes kan er zelfs dagelijk gewerkt worden aan de AdWords optimalisatie.

Aanbieding en contact
Voor de starter of kleine adverteerder hebben wij een aanbieding op het Adwords Small pakket. Dit pakket is geschikt voor adverteerders met een advertentiebudget tot € 500,- per maand.

Indien u dit pakket in oktober bestelt vervalt de startup fee van € 150,-

Wilt u meer weten over dit pakket of over de andere mogelijkheden? Laat dan hier uw gegevens achter en wij nemen contact met u op. Uiteraard worden uw gegevens vertrouwelijk behandeld. U kunt ons ook direct bellen op 0317-613336 of gebruik maken van de livechat functie rechts bovenaan deze pagina.

Comments are closed.